Team Mark Lighting/ Norlys

Norlys valmistaa ulkovaloja sekä yksityiskoteihin,että julkisiin tiloihin. Valikoimissa ovat sekä modernit,että klassiset mallit.

Norlys perustettiin 1991 ja tänä päivänä sillä on tytäryritykset Ruotsissa, Ranskassa, Puolassa ja Italiassa sekä jälleenmyyntiorganisaatiot monissa muissa euroopan maissa. Lähi-idästä on myöskin tullut tärkeä markkina-alue Norlysille.

Norlysin tinkimätön tavoite on täyttää laadukkaalle ulkovalaistukselle asetetut vaatimukset kotipihalla ja puutarhassa sekä julkisten alueiden valaistusprojekteissa. Valikoimiin kuuluvat sekä modernit- että klassiset mallit. Koska laatuvaatimuksemme ovat korkealla, hyväksymme materiaaleiksi vain kuparin, ruostumattoman teräksen ja alumiinin.

Tuotantomme on keskitetty uuteen 15000m²n:n tehtaaseen, jossa on käytössä luontoa ja ympäristöä säästävää teknologiaa. Nykyaikaiset tietokoneohjatut puhdistus- ja kierrätysjärjestelmät takaavat puhtaamman ympäristön. Kaikki tuotteemme täyttävät uudet korkeat eurooppalaiset normit EN60598-1. Meiltä löytyy myös ISO9001:2015 sertifikaatti.

Pohjoismainen ankara ilmastomme asettaa korkeat vaatimukset ulkovalaistukselle. Uuden, useissa vaiheissa tapahtuvan pintakäsittelytekniikkamme ansioista voimme taata valaisimille pitkän käyttöiän. Kuparivalaisimet muuttuvat ajan myötä tummemmiksi.

Suojausluokka II valaisimet ovat suojaeristettyjä eikä niitä tarvitse sen vuoksi maadoittaa. Suojausluokka I valaisimet ovat käyttöeristettyjä ja niissä on maadoitusmahdollisuus.